Wellington

Wellington

Before Photos

Project details

For a homeowner that required barrier-free features, we designed a bathroom that pairs accessibility with modern styling.  Our client’s needs called for innovative techniques to overcome small space limitations. 

This masculine-influenced bathroom values function over form. The intention of our design was to make maximum use of a small space. To achieve this, a unique custom shower door design was created to provide wheelchair-accessibility in a tight space. The look was highlighted with a strong, dark Gazzini Met Brown tile accent wall. The shaker cabinets in Snowbound complete the look, with Hausys quartz countertops and backsplash in Cirrus. 

Back

Featured Portfolios

Free consultation

We like to start with a quick phone call to learn more about what you’ve got in mind and answer your initial questions. Then we’ll schedule an on-site visit to take a look at your home, give you our honest first impressions, provide a ballpark estimate, and explain our next steps.

Or, send us an email to get started.

From our blog