Lovejoy Workshop

Lovejoy Workshop

Before Photos

Project details

This old retail space was transformed into a home décor workshop and is a Regional CotY Award winning commercial space! The original area was partitioned and had dark tinged walls. We transformed the spot using a modern, rustic, farmhouse-style aesthetic, incorporating aged woods, linen fabrics and metal details into the design. The new, wide-open space features 12-foot tall shiplap walls, a custom barn door and drop pendants. The stained concrete floors were repaired as well. Layering warm wood tones over a neutral color palette makes this modern rustic look a timeless design.

Back

Featured Portfolios

Free consultation

We like to start with a quick phone call to learn more about what you’ve got in mind and answer your initial questions. Then we’ll schedule an on-site visit to take a look at your home, give you our honest first impressions, provide a ballpark estimate, and explain our next steps.

Or, send us an email to get started.

From our blog