Fairmount

Fairmount

Before Photos

Project details

This aging in place guest bathroom design captures the unique style and bright personality of our client. What was once a dark and congested space is now an uplifting and open area grounded in earth tone tiles with punches of color tile for detail.

We removed an outdated, high step tub-shower and incorporated a custom tile shower with custom glass and shower door to create the illusion of more space. The overall design was intentionally simplistic to allow for the small bathroom to appear more extensive and open. Our client loves color. By pairing the earth colors of the hex pattern floor and the brick pattern tiles on the shower walls with the bright primary color of the wall, backsplash, and deco liner of the shower, we were able to ground the overall scheme harmoniously.

Back

Featured Portfolios

Free consultation

We like to start with a quick phone call to learn more about what you’ve got in mind and answer your initial questions. Then we’ll schedule an on-site visit to take a look at your home, give you our honest first impressions, provide a ballpark estimate, and explain our next steps.

Or, send us an email to get started.

From our blog